AKTAÅž’TAN BİN ÖĞRENCIYE YENİ YIL HEDİYESİ…

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, bin öğrenciye hem kıyafet temin ederek yeni yıl hediyesi verdi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye BaÅŸkan Vekili Kenan AktaÅŸ’ın öncülüğünde ilçe merkezi ve köylerinde okuyan bin öğrenciye temin edilen kıyafetler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda düzenlenen törenle dağıtımı yapıldı.

Öğrencilere kendi elleriyle kıyafetlerini giydiren Aktaş, kaymakamlık ve belediye imkanları kullanılarak bin öğrencinin giyim ihtiyacının karşılandığı ifade etti.

AktaÅŸ, “ilçemizde EÄŸitim gören öğrencilerimize ayakkabıdan monta kışlık giysi yardımında bulunduk. Bu çocuklarımız özellikle kırsal kesimde okuyan ve taşımalı eÄŸitim gören öğrencilerimiz. Yardımlarımız devam edecek.” dedi. haber merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir