DEVA PARTİSİ GMYK ÜYESİ KAPLAN’DAN SURUÇ ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) Genel Merkez Yürütme Kurulu (GMYK) üyesi Hasan Kaplan ve Deva Partisi Suruç eski ilçe başkanı Yakup Çelik, Suruç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette son dönemde siyasette yaşanan gelişmeler konuşuldu.
DEVA Partisi’nin 2024 yılı yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve şu an parti içerisinde GMYK üyeliğini yürüten Kaplan; “Şuan siyasette yaşanan gelişmeleri biz YENİ YOL hareketi olarak dikkatle izliyoruz. Çünkü bizim genel anlamda DEVA Partisi özelde ise YENİ YOL hareketi olarak hukukun üstünlüğüne sığınmaktan başka çaremiz yok.” diyerek yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
Parti olarak kuruldukları günden bu yana her konuda eylem planlarının hazır olduğunu belirten Kaplan, 2023 genel seçimleri ile 2024 yerel seçimlerinin ortaya çıkarmış olduğu durumları da değerlendirdi. Suruç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Demir de gelişmeleri takip ettiklerini ve ortaya çıkan sonuçları anlamaya çalıştıklarını belirtti. Ziyaret esnasında hazır bulunan Suruçlu yazar Orhan Özberk ve Şanlıurfa Sivil İnsiyatif Platformu Başkanı Salih Bencik de gelişmeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ziyaret, güzel temenniler ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.