KAYMAKAM AKTAŞ İLK TOPLANTISINI MUHTARLARLA YAPTI.
Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş ilçede görev yapan muhtarlarla tanışma toplantısını gercekleştirdi talep ve isteklerini dinledi.
Suruç Ögretmen evi toplantı salonunda düzenlenen tanışma toplantısına Kaymakam Aktaş Kurum amirleri, Stk temsilcileri ve ilçede görev yapan muhtarlar katıldı.
Toplantının açılıs konuÅŸmasını gerçekleÅŸtiren Suruç Kaymakamı Kenan Aktas ” Muhtarlarımızı önemsiyoruz.Onlar halkımızla bizim aramızda bir köprü görevi görüyorlar. Onların istekleri yaÅŸadıkları mahallelerdeki vatandaÅŸlarımıza hizmet ve taleplerini bizlere ve yetkili birimlere ulaÅŸtırmak. Buradan yola çıkarak ilk toplantımızı muhtarlarımızla gerçekleÅŸtirdik. İnÅŸallah bundan sonra muhtarlarımızla sık sık bir araya geleceÄŸiz onların taleplerini dinleyeceÄŸiz birlikte istiÅŸare ederek çözüm noktasında gereÄŸini yapacağız dedi.
Toplantıya katılan muhtarlar göreve gelir gelmez kendileri ile bir araya gelen Kaymakam AktaÅŸ’a teÅŸekkür ettiler.MEÅžALE GAZETESİ