Kaymakam Aktaş, Hayatını kaybeden Çaykadar Muhtarının ailesini kabul etti

Suruç Kaymakamı Kenan AktaÅŸ, “Barış Pınarı” harekatında teröristlerce atılan havan topu saldırısında hayatını kaybeden Çaykara Köyü mahalle muhtarı Halil yaÄŸmur’un eÅŸi ve çocuklarını makamında kabul etti.

YaÄŸmöur ailesinin her daim yanında olacaklarını belirten kaymakam AktaÅŸ, “Hayatını kaybeden Muhtarımız Halil YaÄŸmöur’a Allahtan rahmet diliyorum, ailemize sahip çıkıyoruz, sizin acınız bizim acımızdır, Devlet olarak acınızı paylaşıyoruz, maddi ve manevi her konuda çocuklarımızın eÄŸitim masraflarıda olmak üzere her konuda yardımcı olacağız, tekrar ÅŸahsım ve devletimiz adına baÅŸsaÄŸlığı diliyorum dedi.

YaÄŸmur’un eÅŸi ve çocukları ise milletimizin hepimizin başı saÄŸolsun, Allah devletimize zeval vermesin, bizlere destek olan acımızı paylaÅŸan Kaymakam beye ve devletimize teÅŸekkür ediyoruz” dediler. meÅŸale gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir