SURUÇ ÜSTÜ KAPALI SEMT PAZARI AÇILDI

Åžanlıurfa’da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren BüyükÅŸehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç’a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleÅŸtirdi.

Semt pazarları ÅŸehirler için bir kültür olduÄŸunun altını çizen BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Nihat Çiftçi; “Her ilçede baÅŸlatmış olduÄŸumuz kapalı semt pazarı projemiz kapsamında Suruç ilçesinde yaptırdığımız semt pazarını açıyoruz. BüyükÅŸehir Belediyesi ilçelere adalet içersinde yaklaşıyor. Bu adalet anlayışıyla her ilçeye hizmet kalitesini yansıtmak istiyoruz. Bu anlamada çalışıyoruz. Kadrosu, vizyonu olan bir ÅŸekilde hayali deÄŸil icraatı gerçekleÅŸtiriyoruz” diyerek esnafa ve Suruçlululara hayırlı olmasını diledi.

BAÅžKAN ÇİFTÇİ: SURUÇ’TA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Suruç’ta BüyükÅŸehir Belediyesinin yaptıklarını anlatan BaÅŸkan Çiftçi: “Suruç büyük bir ilçemizdir. Bu hizmetlerin aslında çok önce yapılması gerekiyordu. Prestij cadde uygulaması her ilçede olduÄŸu gibi Suruç’ta ta baÅŸladı. İlçe belediyesi maalesef yaÄŸmur drenajı olmayan bir alt yapıya sahip. İçme suyu ve kanalizasyonu yetersiz bir alt yapıya sahip. Çalışma yaptığımız caddelere defalarca gelerek çalışmaları inceledim. Bu anlamada esnafımızın hoÅŸgörüsüne ve sabrına teÅŸekkür ediyorum. AK Belediyecilik anlayışıyla Suruç’un tüm alt yapısını planlıyoruz. ÅžUSKİ hızlı bir ÅŸekilde alt yapıyı tamamlayacak. Bir çok bölgede üst yapıda asfalt çalışması yaptık. Suruç ilk kez sıcak asfaltla tanıştı. İlke kez, semt pazarı, yaÄŸmur drenajı, spor ve gençlik merkeziyle tanışacak. Genel anlamda da çalışmalarımız devam ediyor. Suruç kırsal mahalleleri de aynen diÄŸer ilçeler gibi BüyükÅŸehir çalışma kadrosunun hizmetiyle tanıştı. Mezarlık tadilat çalışmalarımız baÅŸlayacak. Suruç’ta 4 park çalışmalarımız sürüyor. İlk ilçe olarak Suruç’ta park yapacaktık. İlçe Belediyesinin tutumundan dolayı gecikti. Åžimdi 4 parkı birlikte yapacağız. Makamlar geçicidir. Makamlar hizmet içindir. Bizde bu anlayışla güzel Suruç’a hizmet ediyoruz” dedi.

Suruç’a yapılan yatırımları önemsediklerini ifade eden Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ise: “Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediyesinin Suruç ilçemizde yaptığı bu semt pazarını hayırlısıyla açılışını birlikte yapıyoruz. BüyükÅŸehir Belediyesi Suruç’ta çok farklı projelerle önümüzdeki aylarda ilçeyi hak ettiÄŸi yere taşıyacaktır. BüyükÅŸehir Suruç’ta 4 tane büyük park, sosyal tesis, köy yollarının asfaltlanması, alt yapı projelerinin tamamlanmasıyla İlçe Belediye BaÅŸkan Vekilimizle iyi yerlere gelecektir. AK Parti iktidarıyla Suruç’ta önemli adımlar atıldı” diyerek hükümetin ilçede yaptığı çalışmalara deÄŸinerek kapalı semt pazarının Suruçlulara hayırlı olmasını diledi.

İlçe Kaymamamı Ferhat Sinanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat suruc-semt-pazarı3 suruc-semt-pazarı4 Çiftçi, Milletvekili Yıldız,  AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve beraberindeki meclis üyeleriyle Kapalı Semt Pazarının açılışını gerçekleştirdiler. MEŞALE GAZETESİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir