Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Suruç ilçesinde “Huzur-63” uygulaması gerçekleştirildi.
İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, ilçede asayişin sağlanması, suçların önlenmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı denetimler yapıldı.
Toplam 14 sabit nokta ve 3 umuma açık alanda gerçekleştirilen uygulamaya, 40 ekip ve 305 personel katıldı. Denetimlerde 2 Bin 249 kişi sorgulandı, Bin 22 araç kontrol edildi, 48 umuma açık işyeri denetlendi, 12 park ve bahçe kontrol edildi. Uygulama sonucunda 19 araca cezai işlem uygulandı, 8 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mevcut huzur ve güven ortamının sürdürülmesi amacıyla bu aziz kentte 7/24 azim ve kararlılıkla çalışmalarımız devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

14 Temmuz 2025
89 Görüntülenme
Suruç’ta “Huzur 63” uygulaması
tarafından Haber Merkezi
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Suruç ilçesinde “Huzur-63” uygulaması gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, ilçede asayişin sağlanması, suçların önlenmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı denetimler yapıldı. Toplam 14 sabit nokta ve 3 umuma açık alanda gerçekleştirilen uygulamaya,... Devamı



