19 Ekim 2013
53 Görüntülenme

AK Parti Genel Merkezi, Şanlıurfa’da üç ilçe başkanının istifasını istedi.3

tarafından Haber Merkezi
AK Parti Genel Merkezi, Şanlıurfa’da üç ilçe başkanının istifasını istedi.30 Mart yerel seçimler sonrasında yeniden teşkilatlanmaya giden ve bazı illerde istifaların yaşandığı AK Parti’deki bu gelişme Urfa’da da yaşanmaya başlandı. AK Parti’nin Urfa’da seçimi kazanamadığı ilçelerdeki başkanların istifa etmesi bekleniyordu. Beklenen gelişme bugün yaşandı. Alınan bilgiye göre; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı... Devamı

AK Parti Genel Merkezi, Şanlıurfa’da üç ilçe başkanının istifasını istedi.30 Mart yerel seçimler sonrasında yeniden teşkilatlanmaya giden ve bazı illerde istifaların yaşandığı AK Parti’deki bu gelişme Urfa’da da yaşanmaya başlandı. AK Parti’nin Urfa’da seçimi kazanamadığı ilçelerdeki başkanların istifa etmesi bekleniyordu.

Beklenen gelişme bugün yaşandı. Alınan bilgiye göre; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, 30 Mart yerel seçimlerinde başarı sağlayamayan Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek ve Bozova İlçe Başkanı Mustafa Yaşar’ın istifasını istedi. Ayrıca bir sürpriz gelişme daha yaşandı. Akçakale’de seçimi yenide kazanan AK Parti’nin İlçe Başkanı Hikmet Başak’ın da istifası istendi.Alınan bu karar üzerine Bekir Demirbilek, Mustafa Yaşar ve Hikmet Başak’ın parti ilçe başkanlıklarından istifa etmesi bekleniyor.

0 Yorum

    Leave a Reply

    15 49.0138 8.38624 arrow 0 both 0 4000 1 0 horizontal https://surucmesalegazetesi.com 300 0 1