SPOR TOTO’DAN SURUÇ’A HALI SAHA DESTEĞİ

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş Spor Toto Teşkilat Başkanlığına yapmış oldukları müracaat sonucunda ilçeye 9 adet halı sahanın kazandırılacağını söyledi.

Başkan Aktaş Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile uzun bir süredir yapmış oldukları girişim ve görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek ilçede spora ve sporcuya katkı sunmak amacıyla 9 adet yeni hali saha yapılacağının müjdesini verdi.

Sadece Belediyecilik hizmeti vermediklerinin altını çizen Başkan Aktaş “Sporu ve sporcuyu önemsiyoruz inşallah önümüzdeki süreçte tamamı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılacak olan 9 adet hali sahayı sportif faaliyetler yapmak adına ilçemize kazandıracağız SPOR TOTO Teşkilat Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz “dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir